1,8“ standžiojo disko duomenų atstatymas

Vienas iš rečiausiai gaunamų diskų: 1,8“ standusis diskas. Įprastas skaitymo\rašymo galvučių bloko gedimas. Tokiais atvejais atstatymo darbai reikalauja ypatingo dėmesio, profesionalumo ir kompetencijos iš specialisto (chirurgo). Ypatingai tikslios, kalibruotos įrangos disko ardymui ir atstatyto procesams vykdyti. Taip pat užtrukome su donoro paieška, kurį gavome prieš pat šventinį savaitgalį. Šiandien Jau turime nuskaitytus visus duomenys, kuriuos grąžinome užsakovui.

1.8 colių kietieji diskai yra kompaktiški, mažo dydžio laikmenos įrenginiai, dažnai naudojami mobiliuose įrenginiuose ir ultra nešiojamuose kompiuteriuose. Šie kietieji diskai gali turėti skirtingą saugojimo talpą, bet dažniausiai jie yra skirti mažesniems kiekiams duomenų saugoti.

Svarbiausios 1.8 colių kietųjų diskų savybės ir informacija apima:

Fiziniai matmenys: 1.8 colių diskai yra maži ir lengvi, todėl puikiai tinka mobiliojiems įrenginiams. Jie gali būti naudojami nešiojamuose kompiuteriuose, planšetiniuose kompiuteriuose, fotoaparatų ir kitų mobilių įrenginių.

Sąsajos: Dauguma 1.8 colių kietųjų diskų naudoja SATA sąsają, tačiau gali būti ir kitų sąsajų, tokių kaip USB arba Thunderbolt, priklausomai nuo įrenginio ir naudojimo paskirties.

Saugojimo talpa: Saugojimo talpa gali labai skirtis, prasidedant nuo keleto šimtų gigabaitų ir siekiant kelis terabaitus. Tai priklauso nuo konkretaus modelio ir gamintojo.

Naudojimo sritys: Šie kietieji diskai dažnai naudojami kaip vidinės laikmenos mobiliems įrenginiams, taip pat kaip išorinės laikmenos atminties kortelėms arba mobiliesiems kietiesiems diskams, kurie gali būti prijungiami prie įvairių įrenginių.

Greitis: Kietieji diskai gali turėti skirtingus sukimosi greičius ir duomenų perdavimo greičius. SSD (kietasis diskas be judančių dalių) variantai dažnai pasižymi aukštesniais perdavimo greičiais ir greitesniu atsako laiku palyginti su tradiciniais HDD (judančių dalių kietasis diskas) variantais.

Paskirtis: 1.8 colių kietieji diskai yra skirti naudoti mobiliuose įrenginiuose, kur reikalinga didelė saugojimo talpa, bet riboti fiziniai matmenys.

Įsigiję 1.8 colių kietąjį diską, svarbu atkreipti dėmesį į sąsają, greitį, saugojimo talpą ir kitas savybes, kad jis atitiktų jūsų poreikius.